Razpisi

Skupaj črpajmo nepovratna sredstva EU!

Veliko podjetij, kot je vaše, zelo dobro pozna področje dela, ki ga opravlja, vendar zaradi zapletenih evro-uradniških postopkov niti ne uspe spremljati vseh EU razpisov, ki so na voljo. Kaj šele, da bi se prijavljala. Skupaj lahko to spremenimo:

  1. Ne potrebujete dodatnih kadrovskih moči, da bi lahko spremljali in se prijavljali na razpise
  2. Postopki so lahko dolgotrajni, uspeh pa ni zagotovljen. V kolikor se ne prijavljate na več razpisov hkrati, se posledično zagotovo ne splača imeti zaposlenega samo na razpisih.
  3. Za prijavo je potrebno zelo ozko in specialistično poznavanje postopkov, ki jim je treba zadostiti, da bi se sploh prijavili. Mi se izobražujemo redno.
  4. Skozi naše izkušnje in znanje, znamo predvideti možnosti za uspeh, kar vam zagotovo prihrani veliko dela in denarja, kadar recimo projekt ni primeren za črpanje sredstev.

Ker samo dobra ideja in velika želja nista dovolj, vam lahko skupaj z našimi svetovalci poiščemo pravo finančno pomoč, ki je lahko v obliki nepovratnih sredstev ali ugodnih povratnih sredstev. Pripravljajo se novi razpisi, javite se nam kar takoj (skupaj preverimo vaše želje in potrebe), da vas ob njihovi objavi obvestimo kar najhitreje in imate dovolj časa za prijavo. Kot že omenjeno – postopki so lahko dolgotrajni, še posebej pri nepovratnih sredstvih.